MVP

 Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!

A hazai kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) jelenleg korlátozottan használják a korszerű informatikai megoldásokat, a magyar kkv-k vezetői, döntéshozói jelentős arányban hiányos információkkal rendelkeznek az infokommunikációs technológiák (IKT) vállalati felhasználásának lehetőségeiről, előnyeiről.  A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programja keretében megvalósuló projekt fő célja a hazai kkv-k versenyképességének növelése.   

Mi tudjuk, hogyan tűnhet ki a tömegből, és csábíthat be magához több ügyfelet! 

Elkészítjük vállalkozása látványos virtuális bemutatóját, melyet már közvetlenül a Google-n is megtekinthetnek ügyfelei. A Google Street View virtuális séta egy olyan hatékony marketing eszköz, mely figyelemfelkeltő módon mutatja be vállalkozását, több ügyfelet szerez Önnek a Google felületeiről. 

EGY ESZKÖZ , EGYSZERI ÁR ,  TÖBB ONLINE FELÜLET EGYIDEJŰLEG

A Modern Vállalkozások Programja Minősített Szállítójaként biztosítjuk vállalkozása virtuális bemutatójának elkészítését 5%-os kedvezménnyel.

A szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.

Regisztrálok a kedvezményért!